Business concept

Van Zuilen Marketing is een samenwerkingsverband van zelfstandige ondernemers. Wij opereren in teamverband en werken samen met Beyuna, een in Nederland gevestigd concern met eigen Training & Business centra. Het concern dat wereldwijd georiënteerd is, is gespecialiseerd in het op de markt brengen van hoogwaardige gezondheidsproducten. Vitamines, Mineralen, Sport ondersteunende producten en Beauty producten zonder schadelijke chemicaliën.   

Wij hebben jaren geleden voor dit concern gekozen, omdat we een enorme groei in deze markt zien en wij het belangrijk vinden om met een bedrijf samen te werken dat veel energie stopt in research & development van nieuwe producten.

Daardoor kunnen wij als onderneming ons 100% focussen op de Marketing en het ondersteuning en trainen van ons team.

Onze doelstelling is om in 5 jaar marktleider te zijn in Nederland en internationaal te ondernemen in landen waar de werkgelegenheid lastig is. Met ons concept denken wij mensen een weg naar financiële vrijheid te bieden.

Ook tijdens de COVID-19 periode zijn wij in staat om lokaal, maar ook internationaal te groeien, middels online trainingen en coaching.

……………………………………………………………………………………………………………………………….

Het Cash Flow kwadrant van Robert Kyosaki heeft ons geïnspireerd om op zoek te gaan naar een ondernemingsvorm die ons in staat stelt om meer gericht te zijn op een (semi) passieve inkomsten stroom. Robert Kyosaki vertelt in deze video wat ondernemende mensen zouden moeten doen. Excuus voor de kwaliteit van de video.