Business concept

Van Zuilen Marketing is een samenwerkingsverband van zelfstandige ondernemers. Wij opereren in teamverband en werken samen met Beyuna, een in Nederland gevestigd concern met eigen Training & Business centra. Het concern dat wereldwijd georiënteerd is, is gespecialiseerd in het op de markt brengen van trendproducten met een extreem hoge kwaliteit.  

Wij hebben voor dit concern gekozen, omdat we een enorme groei in deze markt zien en wij het belangrijk vinden om met een bedrijf samen te werken dat veel energie stopt in research & development van nieuwe trendproducten.

Daardoor kunnen wij als onderneming ons 100% focussen op de Marketing en het ondersteuning en trainen van ons team.

Onze doelstelling is om in 5 jaar marktleider te zijn in Nederland en zijn net gestart in Duitsland, Engeland en België.

De komende jaren hebben we hierbij de doelstelling om geheel Europa op de kaart te zetten en zoeken hiervoor een aantal ambitieuze en leergierige mensen.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………

Het Cash Flow kwadrant van Robert Kyosaki heeft ons geïnspireerd om op zoek te gaan naar een ondernemingsvorm die ons in staat stelt om meer gericht te zijn op een (semi) passieve inkomsten stroom. Robert Kyosaki vertelt in deze video wat ondernemende mensen zouden moeten doen. Excuus voor de kwaliteit van de video.