Gaby Hoekstra

Gaby Hoekstra; lifestyle coach; chnage2live;afvallen; slank; fit; vitaminen

Graag wil ik me even voorstellen. Mijn naam is Gaby Hoekstra, in 1964 geboren in Tanzania en vervolgens opgegroeid in Helmond en Deurne. Daar heb ik onderwijs genoten op het St. Willibrordus Gymnasium en heb tijdens de middelbare school de liefde voor hockey en tennis ontdekt.

Na mijn Heao opleiding heb ik al op jonge leeftijd een Horeca onderneming geleid, waarbij ik al snel tot de conclusie kwam dat er te weinig uren in een dag waren en dat het succes heel erg afhankelijk van onszelf was. Ons personeel was niet zo gedreven als wijzelf en hebben daardoor veel zelf gedaan. Mijn algehele gezondheid ging met rasse schreden achteruit en de zogenaamde vrijheid van zelfstandigheid, begon een last te worden en ben op zoek gegaan naar een carrière die fysiek minder belastend was en meer regelmaat bood. Vervolgens heb ik een mooie loopbaanontwikkeling doorgemaakt in de financiële sector en heb daar ontzettend veel geleerd. Met name op het gebied van trainen, coachen, reorganiseren, processen optimaliseren en inkoop- en contract management.

Als moeder van 2 kinderen, een fulltime baan en een rijk sociaal leven merk je dat je na verloop van tijd niet meer echt bezig bent om je dromen te verwezenlijken en jezelf steeds vaster werkt in vaste patronen. Regie over je eigen leven hebben is voor mij zeer belangrijk en daarbij genoeg tijd om te sporten en op reis te gaan.

Na gedegen onderzoek zijn we tot de conclusie gekomen dat we een bedrijf zonder personeel, zonder voorraden, zonder onroerend goed en zonder hoge investeringen zochten. En dat hebben we gevonden in Nederland. Sinds 2014 ben ik ook gestart met een nieuw Lifestyle programma:

Change2live “Health Solutions”

Op de site kunt kunt u daarover meer lezen.