Sport en Voeding Seminar 5 april 2017

Veel topsporters zijn zelf een grote voorstander en grootgebruiker van voedingssupplementen. Door de vele trainingen en het verleggen van grenzen is aanvulling op cel niveau van essentieel belang. Een simpele verkoudheid is voor een sporter direct van invloed op zijn of haar prestaties. Om de weerbaarheid te vergroten is een goede multivitamine, Omega3 visolie, vitamine C en Vitamine D3 al essentieel.

Daarin verschilt de sporter niet van de “normale” werkende mens. Ook in een reguliere kantooromgeving is men vaak kwetsbaar voor virussen en ligt ziekteverzuim op de loer. Maar niet alleen voedingssuppletie is belangrijk, maar de basis: voldoende beweging, de juiste verhouding Macro- en Micro nutriënten, biologische groenten, GMO-vrije producten, slaap, etc. Tijdens dit seminar zal het e.e.a. duidelijk worden.

Voor sporters is het belangrijk dat voedings supplementen aan de hoogste eisen voldoen en dat ze er voelbaar baat bij hebben. 

Beyuna Power vergroot het uithoudingsvermogen waardoor je langer door kunt gaan, het geeft je meer energie en is te gebruiken voor herstel na fysieke inspanning.

Tevens bevordert Beyuna Power de alertheid, concentratie, zelfvertrouwen en sport (prestaties). Ook is het goed voor het behoud van soepele gewrichten.

Beyuna Power is ontwikkeld om sporters te ondersteunen, desalniettemin is het uiteindelijk een product geworden dat voor iedereen uitstekend geschikt is.

 

Zakelijk gezien kan een (top) sporter in samenwerking met ons heel goed een direct inkomen vergaren (bv. door begeleiding van anderen of collega sporters), maar ook een passief inkomen opbouwen voor later. Sporters hebben over het algemeen het probleem dat er naast hun intensieve training geen tijd is om een baan te hebben en een carrière in het bedrijfsleven op te bouwen.

Geertje Derksen zal op woensdag 5 april vertellen hoe zij sport en haar eigen bedrijf combineert om een financieel gezonde toekomst te hebben.

Meld je aub aan via : info@vanzuilen-marketing.nl
of bel: 06 – 4500 3650