Weight Loss werkt Natuurlijk!

Een pakkende titel!  Want het is 100 % Natuurlijk en het werkt echt. U zult denken dat dit natuurlijk weer een reclame uiting is en dat u het allemaal wel gelooft. Misschien heeft u al zoveel verschillende diëten of afslank producten geprobeerd, dat u een beetje murw wordt van al die mooie EFSA Beyuna Weight Loss; afvallen; obesitas; bmi; slank; natuurlijk; garcinia cambogiaverhalen? Er is een oplossing:

Let op de keurmerken en controleer of de claims geregistreerd staan bij de EFSA. Als er op de verpakking staat : Energy…dan moet het product bij de EFSA geregistreerd staan en er moet klinisch aangetoond zijn dat het product energy verhogend werkt. Dus als bij dit product Weight Loss staat, dan werkt het ook!

De werking van Beyuna Weight Loss zit ‘m in twee gezonde, plantaardige ingrediënten.

• Bij inname van 6 capsules Beyuna Weight loss draagt dit bij tot gewichtsverlies in combinatie met een energiebeperkt dieet.

• Bij inname van 7 capsules Beyuna Weight loss draagt dit bij tot instandhouding van normale cholesterol gehalten in het bloed

Weight Loss Challenge

Beyuna Weight Loss staat namelijk bij de EFSA geregistreerd. En is 100 % natuurlijk, bevat geen ingrediënten die Genetisch gemodificeerd zijn en het is aangetoond dat mensen ervan afvallen.

 

 

Weight Loss bevat Glucomannan en Griffonia Simplicifolia

weight loss Beyuna

De stof glucomannan wordt verkregen uit de knol van de konjak en is ook wel bekend als konjakwortel-extract of ‘Konjac Root Extract’ (KRE).Het belangrijkste actieve ingrediënt van Konjak is glucomannan (GM) oftewel glucomannaan. Dit is een in water oplosbare polysacharide (complexe, onverteerbare suikerketen) die enorme hoeveelheden water in zich opslorpt. Konjakwortel bevat op basis van de droge stof tot maar liefst 40% glucomannaan. Het gehalte aan de glucomannaanvezel betreft dus plusminus veertig procent van het drooggewicht van de wortels/wortelknollen van de konjakplant.

Afslanken met konjakwortel-extract

Konjac-glucomannan oftewel konjakwortel-extract is extreem rijk aan voedingsvezels. Konjakvezels zijn zeer viscoos en hebben bovendien een grotere molecuulmassa dan iedere andere voedingsvezel. Zodoende nemen ze enorme hoeveelheden water in zich op, waardoor konjakvezels de maag vullen en hongergevoel tegengaan, zonder calorieën te leveren. In theorie is de konjak dus een natuurlijke afslankpil. (bron: Salusi)

Eigenschappen van konjakwortel-extract

Konjakwortel zowel een afslankende als een heilzame werking. De volgende eigenschappen worden aan dit ingredient toegedicht:

  • Calorievrije vezel die helpt bij het verwijderen van vet van de darmwand
  • Helpt op milde wijze bij het schoonmaken van de ingewanden
  • Komt ten goede aan de darmbekleding en darmflora
  • Verlicht constipatie
  • Zorgt ervoor dat de vulling van maag en darmen toeneemt, waardoor een vol gevoel ontstaat en de eetlust wordt geremd
  • Verlaagt het totale cholesterol (bij gebruik van 7 tabletten Beyuna Weight Loss)
  • Helpt bij het reguleren van de bloedsuikerspiegel
  • Verbetert de energie, stemming & concentratie

Serotonine is belangrijk bij gewichtsbeheersing

Serotonine staat bekend als het feelgood stofje in je hersenen. Feitelijk is het een hormoon, opgebouwd uit koolhydraten en het aminozuur tryptofaan. Voedingsmiddelen die de serotonine productie in je hersenen vergroten, zouden dan ook je humeur verbeteren.

Welke voedingsmiddelen zijn dit? Omdat serotonine opgebouwd wordt uit koolhydraten, zou koolhydraat rijke voeding een rol spelen. Volkorenbrood, zilvervliesrijst en volkorenpasta zijn dan een goede keuze, zij bevatten koolhydraten die langzaam in je lichaam worden opgenomen. Ook tryptofaan is belangrijk. Tryptofaan vind je onder meer in melk, bananen, kikkererwten en pure chocolade.

Toch is het vaak zo dat we wat minder van dit soort voedingsstoffen binnen krijgen en we dus ook minder serotonine aanmaken. Zo ontstaat vaak een jojo effect. We hebben bepaalde voedingsstoffen nodig, we krijgen het niet binnen, dan voelen we ons te neergeslagen en grijpen dan weer vaak naar hoog calorisch voedsel (snacks, zoet). Sommige mensen maken van nature weinig serotonine aan en zijn geholpen met een supplement dat Griffonia extract bevat.

Griffonia extract wordt verkregen uit de zaden van Afrikaanse plant Griffonia Simplicifolia. Griffonia staat vooral bekend om het hoge gehalte 5 hydroxy tryptofaan (5 HTP), de directe voorloper van serotonine. 5 HTP wordt in de lever en in de hersenen zeer makkelijk omgezet naar serotonine.
Voordelen van 5-HTP uit Griffonia simplicifolia ten opzichte van tryptofaan:
– Het is uitsluitend bouwstof voor serotonine en niet voor eiwitten, kynurenine of vitamine B3;
– Het omzeilt de snelheidsbeperkende stap in de serotoninevorming: de omzetting van L-tryptofaan in 5-HTP;
– Opname vanuit de darm wordt niet geremd door andere aminozuren: Griffonia simplicifolia extract kan daarom bij de maaltijd worden ingenomen;
– Het passeert sneller de bloedhersenbarrière.

De producten van Beyuna helpen je om een gezonde levensstijl te kunnen voeren en te blijven voeren, zonder steeds bezig te zijn met voedingsschema’s en diëten. In combinatie met wat oefeningen die u thuis kunt doen, haalt u uw gewenste resultaten.

Zoekt u begeleiding bij uw plannen, neem dan contact op met 1 van onze Change2live lifestyle coaches. (06-21718820)

 

© 2015 Change2live