Wellness Industry growth paul zane pilzer
Business

Wellness Industry is booming

Verlaag zorgkosten door te investeren in preventie: Als meer mensen meer gezonde levensjaren hebben, maken ze in hun hele leven gemiddeld minder zorgkosten per jaar. Dit is de titel van een onderzoek van de TU in Delft. Het lijkt allemaal zo logisch, maar we hebben tijden gehad dat we het normaal vonden dat we bij elke kwaal een pilletje voorgeschreven kregen en dat er niet gekeken werd naar de oorzaak van de kwaal. Het is nog niet zo lang geleden dat huisartsen bij een verkoudheid regelmatig een anti-biotica kuurtje voorschreven. Het voorschrijven van Vitamine C in een hoge dosering in combinatie met Zink is veel beter. Beste lezer, de wereld verandert en ook zal de medische wereld mee moeten veranderen.

Volgens Paul Zane Pilzer gaat de Wellness industrie hetzelfde teweeg brengen als de huizenmarkt in de zeventiger jaren, de computer industrie in de tachtiger jaren en de communicatie industrie in de negentiger jaren. De preventieve gezondheid industrie zal volgens Paul de .com revolutie verre overtreffen. In tegenstelling tot traditionele drogisterijen wordt nu al 80 billioen dollar aan preventieve gezondheid producten gedistribueerd via netwerk marketing. Deze trend wordt gevoed door de na-oorlogse generatie die graag gezond oud wil worden. Ook in Nederland, Duitsland, Belgie, Engeland is men steeds bewuster bezig met voeding en preventie.

Paul Zane Pilzer is economisch adviseur en heeft begin 2002 het boek –The Wellness Revolution– [ISBN 0-47L-20794-2] geschreven waarin hij uitlegt waar het geld de komende tien jaar verdiend wordt. Paul was voor Reagan en Bush economisch adviseur.

 

Wellness Industry
Wellness Industry Growth

 

 “Health and Wellness in the US” report that says desire for healthier products by Baby Boomers and parents of young children should boost growth to 2017.

Dit vind je misschien ook leuk