tennis afas beyuna jacco Eltingh Paul Haarhuis
Business

Samenwerking met Paul Haarhuis en Jacco Eltingh

06 juli 2016

Met trots maken wij bekend dat Van Zuilen Marketing de samenwerking tot stand heeft gebracht tussen Beyuna en Paul Haarhuis en Jacco Eltingh. Het komend jaar zullen de 2 (voormalig) toptennissers zich laten begeleiden door de voedingsexperts van Beyuna, zodoende kunnen zij optimaal blijven presteren! Jacco zal zich inzetten voor de bewustwording van gezonde keuzes in het leven zodat anderen, net als hij, nog lang actief kunnen blijven.

Tevens zal Beyuna een partner worden van de AFAS Tennis Classics 2016. Tijdens dit unieke evenement, dat georganiseerd wordt door TennisEvents, zijn diverse toptenissers van weleer te bewonderen in Omnisport te Apeldoorn!
Een waar matchpoint aangezien Beyuna zich focust op voedingssupplementen voor (sportievelingen van) jong en oud!

Quote Beyuna: “Wij zijn zeer verheugd met dit partnership met Jacco en Paul! Beyuna is een merk dat gelooft dat financiële vrijheid en gezondheid hand in hand gaan. De AFAS Tennis Classics onderstreept het gezond en vitaal ouder worden waar wij als merk diep mee verbonden zijn. Met dit partnership hopen wij meer mensen te inspireren om een betere versie van zichzelf te worden middels onze slogan “Your future in control”.

Quote Jacco Eltingh / Paul Haarhuis: Het is een voorrecht voor Paul en mij om ons te mogen associëren met de hoogwaardige producten van Beyuna.

We zijn nu in een kwetsbare levensfase, waarin wij de kennis en supplementen van Beyuna goed kunnen gebruiken. We werken veel, hebben een dynamisch gezin en willen ons ook nog graag op de tennisbaan laten gelden. Dat vraagt veel energie en dat kun je tegenwoordig niet alleen meer uit je normale eten halen.

Dat we elkaar gevonden hebben is perfecte timing en wij zullen er alles aan doen om deze samenwerking tot een succes te maken.

Ons motto 1+1=3 gaat ook hier zeker op!”

Dit jaar wordt de 15e editie van het AFAS Tennis Classics toernooi gespeeld van 24 t/m 27 november 2016 in Omnisport Apeldoorn.

Dit vind je misschien ook leuk