Geertje Derksen
Business Health

Sponsor zoekt Sporter of Sportvereniging

Topsport is en blijft fantastisch. De gedrevenheid om bepaalde doelen te behalen en de tomeloze inzet die daarvoor nodig is, dwingt respect af. De parallelen tussen sport en bedrijfsleven worden onderkend en veel oud-topsporters zetten hun ervaring uit de topsport in voor een verdere carriere in het zakenleven. Maar niet iedere sporter heeft het geluk om vanuit een actieve carriere over te stappen naar het reguliere bedrijfsleven. Of heeft de middelen en de expertise om voor zich zelf te beginnen. Tevens zijn sommige sporten niet zo populair bij het grote publiek en zijn de prijzengelden erg laag. In ieder geval te laag om van rond te komen. De minder populaire sporten trekken geen sponsoren aan en zijn sporters meestal aangewezen op ouders en familie.

Daarom bieden wij sporters, maar ook sportverenigingen de kans om op een andere manier een aanvullend inkomen te genereren. We bieden een initiele opleiding, permanente begeleiding en de support door het werken in teamverband. 

Voor meer informatie: stuur een aanvraag naar info@vanzuilen-marketing.nl met als onderwerp Sponsor zoekt sporter. Wij nodigen je dan uit voor een van onze voorlichtings avonden in het Business & Training Centre in Arnhem. 

Geertje Derksen (24- voudig Nederlands kampioene) geeft regelmatig lezingen en vertelt hoe zij haar bedrijf heeft opgezet en hoe zij samen met ons kan zorgen voor groei in haar bedrijf.

 

 

© 2015 Van Zuilen Marketing

Dit vind je misschien ook leuk